23 timmar kvar <3

Nu kanske många av er sover men inte jag. För idag onsdag är det nyårsafton och då blir det fest och fyverkerier sssom man får se. Så först ska jag träffa Carro i morgon kvart över 1 i slussen sen ska vi möta zandra och typ gibba en timme. efter det ska vi åka till spånga och träffa Jessica och fixa en till sak. Efter de åker vi hem till henne och fixxar oss sen kanske vi ska på fest i kälvesta men får se. Så kommer bli riktigt kul.

Tyckeer så synd om min brorsa han är sjuk nu och tänk om han är det i morgon med fett kul. Missar typ den bästa dagen på året. För om exakt typ 23 timmar är det 2009 och det ska fan firas :D

one day left

Tjaaa, Idag så vaknade jag runt halv 11 skönt med sovmorgon sen så åkte jag in till stan vid 1 och träffade Caroline för vi skulle till min killkompis för han jobbade i en godis affär haha, fett kul! Sen innan de träffade vi Zandra och hennes kompis Micaela som skulle byta skor på bianco. Sedan fick jag sms av att Carro var i slussen så vi åkte dit och mötte henne Caroline och jag, sen stack hon hem, så jag och carro åkte till odenplan och gibbade. Med Zandra och Denice :) Sen åkte jag hem. Och imorgon är det sista dagen på 2008, kanske lite tråkigt.. men roligt med ett nytt år! :D <3

nyårsafton

Hej , nu  är jag hemma och  inte gör så mycket nsart ska jag till stan och träffa Zandra kl 1 får se vad som händer, Senare komme Carro också. Vi ska väl Gibba idag igen. Men kanske ska träffa Caroline innan med vet inte hur de blir.
Men hoppas Becca kommer till stan idag.
Imorgon är det nyårs afton, ;D Skriver sen pusshej <3

<3

Alltså nu vet jag inte vad jag ska skriva. Men jag vill säga förlåt för alla gånger vi har bråkat för det har vart knas mellan oss och jag vill verkligen inte förlora dej som jag höll på att göra nu.  Men allt som hänt mellan oss är verkligen skit, hatar att bråka överhuvudtaget det blir bara fel när man håller på. Du och jag har ju lixom känt  varandra sen vi va, vad kan de vara 3-4 år gammla och det är över typ 10 år. Du är den jag känt längst av alla mina vänner och det är jag tacksam över. Men som sagt dom bråken vi har haft har aldrig blivit så stora men de sista va kanske bara misstag av allt, alltså vi trodde fel och massa avensjuka kom emellan. Som du skrev att jag va din lillasyster jo visst, de känns som du är min stora syster för så länge vi har känt varandra och haft underbara minnen. Jag kan verkligen inte beskriva dej med ord. Du är som en andra halva av mitt hjärta. Och vi är ju bästavänner och det kommer vi alltid att vara. Alla människor har bra och dåliga sidor de måste vi inse både du och jag och dom kommer och går, men just nu har vi dom bra sidorna framme. :).

Ville bara säga att jag och har betett mig som en idiot och inte vill förlora dej som vän för jag älskar dej Rebecca sundell <3

2 days left

Shoo, Idag så sov Carro hos mej, och vi var typ vakna till kl halv 4 sen kom pappa och sa att vi hade flummat i 3 timmar, xD. Men senare åkte vi till stan och gibbade en timme, haha så kul med cs, eller iaf första gången man prövar, fast jag provade igår med, nej jag är inte beroende, det är bara kul (a) Sen vid halv 6 drog jag hem för att mina föräldrar sa det -.-.
Har precis ätit mat så sitter i vardagsrummet och kollar på tv och har de mys. Får väl se vad som händer senare, ska träffa carro, becca, zandra, persnilla i stan i morgon tror jag. Om jag inte ska vara med Caroline från skolan men får se. :)

Bara två dagar kvar av 2008, och då jävlar på onsdag smäller det. Köpte en nyårs klänning idag med en lila. 249 från ohio, fett fin. Carro och pernilla har likadanna fast olika färger :)

Ska gå nu pusshej <3

:) glad

Heej  :) De va ett tag sen men har varit upptagen, har varit med massa kompisar, ute på landet, shoppat och en massa. Idag så var jag i stan och träffade Becca, Carro, Zandra, Pernilla, Denice, Evelyn och några fleraär så glad att jag och Becca är kompisar igen, :)

Asså Becca förlåt för varje gång vi bråkar allt blir bara fel.
 Men du ska veta att du alltid betyder skit mycket för mej.
Och du kommer alltid vara en bästavän, älskar dej <3.


Men nu ska jag och Carro nog sova, Godnatt ! <3

slut för iår

Hej,  Nu har alla varit här och julen är slut för i år för min del iallafall. Idag fick jag pengar,, parfym , smycken m.m. Jag och Bella (kusin) kollade på nån film haha vi hade inget och göra. Sedan åkte dom hem vid 6. Och vi kollade på några videoklipp från italien som vi tog fan va kul. Kanske ska lägga upp något här, eller? nej då kommer bella bli sur haha. Men snart kommer Carro och vi ska tydligen träffa några som va på SBN och så. Men får se hur det blir med den saken. :) Skriver mera senare pusshej <3

Juldagen

Godmorgon en ny dag, alltså dagen efter julafton. Juldagen. Men idag ska mina andra kusiner komma + farmor&farfar dom kommer väl om typ en halv timme. Men innan dess ska jag träffa Danial en kort stund var så länge sen. . Jag har ju redan berättat vad som hände igår eller? Iaf vill inte ta upp det nu, jag fick parfym , kläder, godis m.m Dåligaste julafton som funnits under alla dessa år. Men i morgon ska jag till nicole för det var typ flera månader jag var med henne ska tydligen sova där om jag får. Nej men nu ska jag ringa min lilla älskling Sanna, Pusshej <3

Juste de blev ju snö igår till julen trots allt. Glad för det-

GODJUL

Hej, jag har inte kunnat skriva på ett långt tag. Men jag har varit hos min moster och inte haft tillgång till dator eller bloggen. Men idag är det ju julafton och då ska alla vara glada men det är väl inte jag, fråga ej varför. Men hoppas ni har haft/ kommer få en bra julafton.
Från oss alla till er alla en riktig god jul

Ingen snö

Det är forttfarande ingen snö ute, de måste bli det innan onsdag, för på onsdag ska det iaf bli minus grader så får väl hoppas på de bästa.jag har ju inte kunnat blogga på några dagar. För jag varit borta hos Carro typ i 3 dagar. Vi var ju på SBN det var as kul. Det var en kille som följde efter mej i typ 4 timmar, orka? Men sen åkte vi hem vid 1. Så i lördags så var vi på LAVA as tråkigt så vi stack vid 10, sen mötte vi Becca i Nacka för att jag skulle sova hos Carro Becca med. Så vi va hemma vid 12. Men aja nu ska jag typ bara ta de lungt ett tag sen ska jag iväg och jobba till 9. Sen ska jag sova, haha. Imorgon ska jag till mina kusiner så kommer hem på julafton, juste att bro på julafton det är ju typ om 3 dagar ,och jag skulle träffa Camillla idag och ge hennes julklapp men den får hon nångång.
pusshej <3

sa ju det

jag sa ju att jag inet kunde blogga så mycket. Men igår så var jag i stan och träffade massa där sen mötte jag upp Carro för att jag skulle sova hos henne till idag så nu sitter jag hemma hos henne och chillar vi ska snart ta bussen till hennes skola och kolla på julavslutningen och så sen kommer dom få typ julklappar av sina lärare ofta, haha! men Sen ska vi på SBN i kväll, någon mera som ska dit?. Sen komme jag sova här igen, juste jag kanske ska färga mitt hår till blont igen idag om jag kan..


Juste igår i skolan så hade nån snott mna 2 busskort, fattar inte hur lyckas :S, men aja! Ska dra nu pusshej <3

fixat

Hej, Kan inte blogga så mycket  länge, bloggar mest i skolan för att min dator hemma är helt paj men kanske kan använda bärbara då och då. Men får se. Igår så började vi kl 10 så vi hade prov i hygein fick VG väldigt bra för att vara jag. Sedan hade vi bara svenska. Men vi hade typ 2½ timme håltimme så jag och Caoline åkte hem till dennis och chilla där. Sedan åkte vi tillbaka. Efter e så åkte jag in till stan och träffade Carro vi åkte till liljeholmen och träffade hennes 2 killkompisar. Sen köpte vi SBN biljetter så det är klart. Idag vaknade jag för tidigt kl 6 så jag åkte typ vid 8 och när jag kom till skolan fick vi reda på att vi inte har någon Engelska så vi börjar 10 i 11 så jobbigt. Men vi slutar halv 4 kanske ska gå hem eftersom jag är så förskyld. Men idag kanske jag ska träffa Camilla eller om jag ska följa med Carro till fridhemsplan för hon ska färga håret, kanske också ska göra det till blont eller? Sedan ska jag och mamma handla mera julklappar till Camilla och mina kusiner.

SBN here we come ;P

hejsan, idag vaknade jag kl 06.00 ville verkligen inte gå upp var för trött. Men jag började 20 över 9. Så var jag i skolan typ 9 där jag mötte Camille. Sedan hade vi tråkig svenska. Och efter de hade vi bara hygein där vi hade tråkigt klassråd om vad vi ska göra. Och vi har tydligen bestämmt att vi ska åka på kryssning innan sommarlovet. Fett kul! Så jag slutade 5 idag med att vi lagade mat lammkött och pasta gottgott! :). Så nu ärj ag hemma kom hem för typ halv timme sen. Sedan ringde Carro och sa att vi ska köpa våra SBN biljetter i morgon. Så nu är de bestämt. Juste imorgon har jag bara en lektion alltså först prov kl 10 sen har vi svenska så slutar halv 2. Ska gå nu pusshej<3 

Tråkig middag

Hej, skrev ju inte så mycket igår för jag har inte hunit. Igår så var jag på lucia middag de var jätte tråkigt. Sedan åkte jag och min brorsa hem så vi kom hem kl kvart över 7. Sen vid 8 kom Carro och hon va här vi kollade på film och chillade. Sedan somnade vi vid 1 och vaknade vid 11 idag. Senare var vi i Kista och inte gjort så mycket. Hon åkte vidare och jag skulle jobba, de va jätte kul men stressigt och jag gjorde lite fel. Men får se om jag får jobbet. :)
Sedan kom jag hem och har precis ätit mat kollar på tv nu. Ska snart sova är sjukt trött. Kanske ska ut och träffa hanna lite snabbt. Pusshej <3

soft

Hej,  Igår så var jag med Carro vi åkte till Älta och va där med några av hennes killkompisar och kolla på tv och hade de chill, åkte typ hem halv1 och kom hem halv 2 allt var försenat. Sedan träffade jag Christoffer i går också, och Camilla och de va kul. Idag vaknade vi vid 11 och gick upp gjorde oss i ordning och sen åkte vi vid kvart i 1. Sen är jag hemma nu. Ska snart på Lucia middag jätte tråkigt. Men kommer tydligen åka hem tidigare och träffa Carro. Men ska gå nu pusshej <3

är hos Becca

Hej bloggen, Igår så gick jag hem tidigare för jag skulle till sjukhuset igentligen för de som hänt. Så jag åkte hem vid halv 11. Senare åkte jag till Carros och Beccas skola och va ed på Carros matte lektion och lite av hennes svenska. Är faktiskt en bra skola så funderar på att börja där kanske, eller? Efter de så åkte vi till stan och typ inte gjorde så mycket. Så 4 åkte jag och Becca till älvsjö och träffade Nicole och hennes kompis för jag skulle få tillbaka mina kläder hon låtnat i ett halv år typ haha! Sen åkte vi tillbaka sen vid halv 6 köpte vi mat till kvällen för jag skulle sova hos Becca. OCh när vi kom hem somnade jag vid 8 framför tv sen vaknade jag vid 9 sen somnade jag om. Var så himla trött eftersom jag gick upp typ halv 6. Och idag är man ledig som varje fredag, så skönt! Bara en vecka kvar till lov alltså den 18:de. Och imorgon är det Lucia.
Idag ska jag följa med Becca till deras skola sen ska jag träffa Christoffer vid 1 och vara med honom, så länge sen <3 Efter de ska väl jag sova hos Carro och får se vad vi ska göra bara ta de lungt.
Pusshej <3

ny dag

Hej, nu är jag i skolan håller precis på att laga mat men har rast nu, Vi gör pannkakor och ärtsoppa. Gott med pannkaka men inte ärtor haha. Senare har vi snveksa och engelska har prov usch. Sen efter skolan skulle jag möta Camilla men hon kunde inte så får se vad jag ska göra. Kanske åker in till stan en sväng och så. Nej men nu ska jag sluta. pusshej <3

misshandlad

Hej, fick veta för en stund sen att min morbror är på sjukhus han har legat där sen söndags, för han blivit misshandlad av flera killar, Han höll på på att dö på sjukhuset men nu vet jag inte hur han mår. Och nu har han fått sämre hjärta och brutit massa. JÄVLA ALLA SOM MISSHANDLAR. hatar sånt, varför ska man änns hålla på, de leder ingenstans man mår bara sämre av de. Kan man inte fatta alla som gör sånt blir ju fan less på de.

Efektiv dag

Hejhej, Idag har jag varit i skolan förs tsov jag hos Hanna från igår till idag. Så vaknade typ halv 7 och åkte typ kvart över 8. Sen mötte jag Camille vid Globen. Första lektio Engelska där vi skulle göra några texter. Sedan hade vi matlagning i 3 timmar från 11 till 2 och där jobbade jag själv och de var lättare tycke jag än att jobba flera. Och sen sista lektionen var Svenska där vi gick igenom massa texter om alfred nobel och så va så tråkigt. Slutade halv 4. Sen vid 4 mötte jag Camilla i tc och såg även henne kille dom passar och är jätte söta tillsammans ^^. Sen va vi i stan där jag mötte, Carro, Sandra, Pernilla, Jennifär, Elias, Rohid, Sofia, Challie och många fler. Efter de åt vi på donken sen köpte Camilla julklappar sen åkte vi till Kista och där träffade vi Ali, rayd, rohid och några mera. Men hann inte prata med dom så vi åkte hem. Och nu sitter jag här. Börjar 8 i morgon med matlagning men sluta 2 så ska träffa Camilla. Juste måste köpa julklapp till Camilla vad kan man ge?...
Pusshej <3

Juste idag åker min bästa kompis till Las Vegas i natt kommer sakna henne sååååå! Caroline bästavän föralltid. <33

skolkatalogen

Fick hem skokatalogen idag, Men den är helt kosntig. För att det är svart vira bilder sen har dom tagit portträtt bilderna och satt in. asså kan inte förklara men det ser sjukt ut. Blev as ful haha.

:'(

Hej, Nu är jag hemma kom precis hem från kista, jag och hanna och Carro och dom köpte dricka och godis så vi gick till någon kosntig ute plats typ runt en sjö och så.  Innan de så var jag i skolan och hade tråkig svenska där vi pratade om alfred nobel. Sen mötte jag upp Pernilla vid globen så vi åkte till stan och där träffade jag också micke bästis och jennifär sen va jag tvungen och åka till kista och möta Carro och Hanna eftersom de va sista dagen idag jag kunde träffa Carro för hon åker i morgon. Kommer sakna dej så gumman, alla underabara minnen från sommaren och alla 3 år åhh allt har gått så fort man hinner liksom inte med. Men vi kommer ju till dej i sommar och hälsar på i Las Vegas. SAKNAR DEJ & ÄLSKAR DEJ <3
Snart ska jag möta upp Hanna igen eftersom jag ska sova hos henne för vi börjar samma tid i morgon så aa. Men nu ska jag göra annat, pusshej <3

Kommer sakna henne

Hej, nu är jag i skolan och har tråkigt. Har precis haft matlagning i 2 timmar. Sen nu har vi haft 2 timmars rast men bara 1 timme kvar snart ska vi ha svenska sen slutar vi. Efter de skulle jag igentligen träffa Camilla men hon e sjuk. Så jag ska träffa Hanna och Carro för Carro flyttar ju till Lasvegas typ i morgon så sista dagen innan hon åker. Vet inte vad vi ska göra får se. Men nu ska jag sluta skriva hörs sen. Juste skolkatalogen ska ha kommit så får se. Puusshej<3

inte lika ofta

Hej, jag kommer inte blogga lika ofta nu för nu går min dator inte att laga. Så jag kmmer tydligen inte vara inne så mycket. Men när den är ledig kommer jag blogga så mycket som möjlig :). Idag vaknade jag halv 7 men snoozade till 7 sen gick jag upp och gjorde ig i ordning. Åkte vid 8 sen var jag i skolan typ 9. Vi hade svenska så vi trände bara till provet vi skulle ha i hygein. Men sen gick jag, carro, emelie, iris och amanda till MC och vi "glömde" bort tiden så vi hann inte till lektionen. Men vi får göra de nästa vecka sa han. Sen slutade vi vid 5 med matlagning där vi gjorde biffstråanoff med ris, gott! Sen åkte jag hem sen vid typ halv 7 så mötte jag upp hanna och vi åkte till Kista och hon köpte lite saker och godis. Sen ringde en tjej om att jag ska få prov jobba på söndag. Så kul :)
I morgon börjar jag 9 med matlagning och slutar halv 2 då jag ska möta Camilla i stan och så. Nej men ska sluta skriva nu pusshej <3

Vanlig dag

Hej, Har inte bloggat så mycket för jag hinner inte blogga så mycket på helgerna. Men ska försöka. Idag så vaknade jag och Camilla vid 12 för de blev så sent igår somnade typ halv 4. Sen idag så vid 2 var vi inne istan och mötte upp Carro vid slussen. Sen träffade vi Becca en snabbis för hon handlade julklappar.Vi åt på donken och efter de så träffade vi Becca och Joanna och deras kompis. Sen åkte Vi hem till mig Och jag och Camilla kollade på film typ super sugen. Men vi kollade typ inte bara snackade och funderade på att boka biljetter till SBN som är den 19 december. Sen vid typ 8 åkte hon hem och nu sitter jag på bärbara datorn för min andra dator är helt sönder, för den går inte att starta av något konstigt sätt fattar 0 :S Så vid 9 kommer mamma o pappa hem får se om dom köpt något kul till oss. Kanske julklappar. Juste jag har redan köpt alla julklappar klart så de är bra. Nej nu ska jag kolla på tv eller något. Hejdå <3

Fartfylld dag

Hej bloggen. Idag vaknade jag och Becca vid typ 10 för att jag va uppe till 5 kunde inte sova. Sen så kollade vi på high scool musical 2 och nån skäckis. Sen idag åkte vi till stan vid typ 2 och där träffade vi Carro, sen skulle jag möta Camilla så jag mötte henne vid halv 3 sen åkte vi hem till henne och fixa oss, Sen vid halv 7 så åkte vi till alvik och åt på donekn innan vi skulle på THE WAVE, nån som va där? Iaf så träffade vi Challie och Carro i stan igen för att dom skulle fixa dricka så de tog typ 3 timmar, Så vi var inte på the wave sen 10 eller något. Det var as kul, Fast Carro och Challie gick in genom en annan dörröppning så vi tappade bort dom. Sen vid typ halv 11 hittade vi varandra igen. Så vi dansade. Men  usch va killar tafsade och när man bara stog själv i en sekund så kom dom bakom och dansade. Men mot slutet så svimande Camilla i typ 5 sekunder för att vi fick ingen luft.. var så varmt!! Så vid 1 åkte vi hem. Och nu sitter vi här och ska se nån film.
I morn kommer mina föräldrar hem från spanien. kuul! :D

Godnatt <3

roligt

Ojoj, har glömmt och berätta vad jag gjorde igår :P Först åkte vi till stan sen till barbarby sen till hämta min brorssa oss snällt av han hih . men aja, idag har jag varit med Camilla,  Sen har jag varit i stan och träffat Becca, Carro, Pernilla, Frida, Sandra och många flera. Sen åkte vi hem till mej Carro, jennifär och becca sen fixade vi oss för vi trodde de skulle bli fest, Så vid halv 8 åkte vi till stan igen och träffade bästis micke :D Sen åkte jag och becca hem vid halv 9 För de blev ingen fest. Så nu har vi kollat på stranger call skräck den va läskig :O
Sen får vi inte vara i vvardagsrummet för min brorsa har massa kompisasr här så nu fick vi inte se på film , så vi chillar bara. Nej men nu ska jag sluta skriva puss <3

lite dålig av mig

Hej, Jagh ar inte uppdaterat så bra på den sista tiden eller dagarna för jag har haft fullt upp med annat som skola, julklappar (a) och så. Men det ska bli ändring.. Idag vaknade jag och Camilla vid typ halv 10 då hennes mamma sa att hon skulle till skolan men hon ville inte för det ändra dom skulle göra var att fotografera men aja orkar inte berätta om det nu. Sedan idag ska jag åka till nacka och träffa becca i hennes skola. Sedan ska vi åka in till stan och träffa några folk (vettefan vilka?) ^^ Sen ska jago ch Becca hem till mej och hon ska tydligen sova här, sen i morgon är det THE WAVE! :D
pusshej <3

förslag?

Hej,Vaknade f typ en halv timme sen av att jag får 7 sms från olika.
 idag är jag hemma för jag orkade inte gå till skolan mådde inte så bra. Men senare ska jag handla julklappar till dom som inte fått :) Juste jag ska köpa en till bästis med! Vad man kan ge henne? Camilla. hmm får tänka på det.
Sen ska jag åka till stan och möta Camilla och kolla klappar. Sen ska vi åka hem till mej för hon ska sova här :)
skriver mera sen, Pusshej <3

Julklappar?

´Hej, jag har precis slagit in julklappar :) Dom jag har köpt till är Bella, Märta, Farmor. Det som jag har köpt kan jag inte säga för min kusin kanske läser det här.
Men vad man kan ge till dom andra då? som mamma,pappa,brorsa,farfar, och mina andra mindre kusiner? förslag någon?
För i morgon ska jag fortsätta köpa julklappar. Men får se vad de blir hittar säkert något.
Men nu ska jag sova för jag mår fortfarande inte så bra, ska nog inte till skolan i morgon heller.
Godnatt <3

slappdag

Hejhej, Idag har jag inte gjort någonting. Bara varit hemma för jag orkade inte gå till skolan mådde inte så jag stannade hemma¨idag. Så jag fick sova ut idag jätte skönt. Sen gick jag upp och kollade på tv. Skulle träffat Camilla idag men hon va sjuk så de gick inte. Men i morn ska jag träffa henne och hon ska sova här. Sen ska vi till stan och kolla julklappar. Sen börjar jag 8 i morn så det är nog bra att lägga sig tidigt så man inte är för trött. Vi har matlagning som första lektion sen svenska och sist engelska. Slutar typ 2 så det är bra. Just nu ligger jag bara i sängen och kollar på tv. Duchade för en stund sen också. Kom på att jag inte har ätit något idag :S borde göra lite middag om min brorsa inte redan har gjort de. Men ska gå nu, pusshej <3

skön dag :)

Hej jag har ju inte uppdaterat sen igår. Och idag började vi kl 9 med matlagning sen skulle vi ha svenska men våran lärare var fortfarande sjuk så vi slutade halv 11 jätte skönt. Så jag åkte hem och tog de lungt. Sen kl 13,00 kom Hanna och vi var här en stund och sen drog vi ner till kista för att lämna in CV för att försöka hitta jobb som jag tror inte kommer gå så bra men får se hur de går med det, Efter det åkte vi hem till míg igen och chilla kolla på tv sen vid 7 drog hon hem för att träffa sin pojkvän och jag har bara tagit de lungt, juste sedan har jag bakat kokos bollar men dom blev misslyckade för det gick inte att rulla dom till bollar haha, så jag slängde allt och gjorde nytt så nu går det och äta, "fattade inte vad jag gjorde för fel :S " Så nu är jag hemma och min brorsa har en kompis hem vettefan inte vem det är. Imorgon börjar jag halv 10 med Engelska sen matlagning, och hoppas vi inte har någon svenska för då slutar vi 2 istället för 4. Efter skolan ska jag träffa Camilla en stund. Aja hejdå, pusshej <3

22 Dagar kvar till julafton :)

Good night

Good night alla, nu ska jag nog lägga mig och sova, inte för att jag är trött nej för att jag ska upp kl 06.00 i morgon och vill inte vara för trött. Men i morn ska jag tydligen träffa alex, sen på kvällen ska jag träffa hanna, jag börjar kl 9 så det är nice. Matlagning sen svenska sen slut, slutar halv 2 otroligt skönt. Nej men Godnatt  då, <3

trött

Hej, äe rikrigt trött nu orkar inte göra så mycket, menmen!
Idag har jag varit i skolan och haft en tråkig dag slutade kl 17.00 inte kul alls. Sen hade jag sällskap med Camille till slussen sen åkte jag hem. Så nu ser jag på sweet 16 på Mtv och det är rätt så bra har inget annat för mig att  göra, Har ju redan ätit i skolan så aa. Kanske skulle träffa hanna idag, men hon svarar inte :( men får se vad jag göra.  Juste idag på svenskan så hade vi en vikarie och vi fick sluta 40 min tidigare så vi hade håltimme i 3 timmar så vi gick upp till globen centrum och jag köpte ett macsara som är bra. Nej men nu ska jag fortsätta sen innan reklamen <3

1:a December

Hej bloggen idag vaknade jag kvart över 6 med att min brorsa kommer in i mitt rum och letar efter en sladd till hans telefon så störande, så jag kunde inte somna om, Så jag började göra mig i ordning så nu är jag klar ska baara äta frukost sen ska jag åka om 20 min. Vi börjar halv 10 typ med svenska. Sen efter skolan kanske jag ska vara med Camilla men får se. Skriver mera i skolan kanske, pusshej <3

Juste jag satte på tv:n och då kom de typ julkalendern, verkade helt störd och tråkigt! (a)

RSS 2.0